YRITYSVERKKOKAUPPA

Vastuullisuus on osa menestyvän yrityksen liiketoimintaosaamista.

Kuluttajien tietoisuus kasvaa ja valinnat kohdistuvat entistä useammin ilmastoystävällisiin tuotteisiin ja palveluihin.

Teemme yritysten, tuotteiden ja erilaisten tapahtumien päästöjen laskentaa, asiakkaidemme tarpeiden mukaan. Teemme myös  yksityis- yritys- ja yhteisöasiakkaiden päästöjen kompensointia.

Halutessasi kompensoida yrityksesi päästöjä, käytä verkkokaupan vapaavalintaisia tuotteita, tai ota yhteyttä sivun yhteydenotto lomakkeella. 

Kaikki  aktiiviset Gold Standard  projektit ovat käytettävissämme. Isompia määriä (yli 1000 tonnia) kompensoidessa, voimme käyttää myös YK:n alaisia päästövähennyshankkeita.

Tarvitsemanne konsepti  räätälöidään ja kompensointiin käytettävät projektit valitaan yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Hiilijalanjäljen laskenta ja raportointi

Selvitämme asiakkaidemme toiminnan tai tuotteiden hiilijalanjäljen, jotta päästöjen vähentämiselle ja kompensoinnille saadaan selkeät rajat ja tavoitteet. Voitte halutessanne käyttää laskentaraporttia osana yhteiskuntavastuuraportointia GRI:n luoman ohjeistuksen mukaisesti.

Laskennan kohteena voivat olla yrityksen toiminnan tai tuotteiden päästöt tai erilaisten tapahtumien kuten seminaarien, festivaalien, konserttien, jne. päästöt. 

Yritysten ja tapahtumien päästöjen laskennan toteutamme kansainvälisen standardin, Greenhouse Gas Protocol Initiative, mukaan.

Tuotteiden päästöjen laskennan toteutamme soveltaen elinkaariarviointistandardeja ISO 14040 ja ISO 14044 sekä hiilijalanjälkilaskennan teknistä spesifikaatiota ISO/TS 14067.

Laskentatarpeet vaihtelevat tapauskohtaisesti, joten laskennan sisältö sovitaan aina asiakastarpeiden mukaan.

OTA YHTEYTTÄ niin kartoitetaan tarpeenne hiilijalanjäljen laskemiseksi.

-

-

Päästöjen kompensointi

.

.

Kysy tarjous tai lisätietoa

Viestisi on lähetetty
Virhe, viestiä ei lähetetä.